BARRACUDA MASTER CLASS FISHING!!

09/07/2019
BARRACUDA MASTER CLASS FISHING!!

BARRACUDA MASTER CLASS FISHING!!!!

 

Le 14 Juillet prochain, aura lieu la premier Barracuda Master Class Fishing, au GEN de ROSE, où les passionnés de pêche pourront se retrouver et profiter d'une matinée exceptionnelle à se dédier à ce qu'ils aiment le plus.

 

L'aventure commencera à 7:30, sortie avec les meilleures bateau bateau de pêche que sont nos BARRACUDA de la grande marque BENETEAU, cédés pour cet évènement Master Class avec à bord un 

El proper 14 de Juliol a les instal.lacions del GEN de ROSES, tindrà lloc la primera Barracuda Master Class FIshing on els mes apassionats de la pesca, podran reunir-se i disfrutar de un mati divertit fent el que més els hi agrada!!!

 

A les 7:30h del matí comença l'aventura, sortida amb les millors embarcacions de pesca que son les  nostres BARRACUDA de la gran marca BENETEAU cedides per aquest esdeveniment, Master Class a bord amb un "PRO" de pesca que us explicará com fer la tecnica de spinning utilitzant el material i els esquers de la marca Fishus by lurenzo amb la col.laboració de Gran Kaptura.

Compartirem amb tots vosaltres les experiències viscudes a les Edicions Barracuda Tour i desprès farem un dinar informal entres els participants d'aquesta Jornada!!

Jornada gratuita per els socis del GEN o del CPCB, i 10€ per els no socis inscrits abans de del dimecres 10 a les 17h

 

Information complémentaire